Eterično olje BRIN

3,80 8,50  z DDV

Počisti
Šifra: etericno-olje-brin Kategorija:

Opis

BOTANIČNO IME: Juniperus communis

PRIDOBIVANJE: parna destilacija sadežev

VONJ: balzamični, sladkast, svež

NOTA: nizka

ELEMENT: ogenj/ zemlja

ZODIAKALNO ZNAMENJE: kozorog

PLANET: Saturn, mars

DELOVANJE: Antiseptik, astringent, deluje protivnetno, pospeši izločanje škodljivih snovi iz organizma (celulit), uradno priznan diuretik. Uravnoveša naš čustveni svet v stanjih stresa in strahu, daje zagon. Nepogrešljiv za ljudi, ki rešujejo težave drugih: socialni delavci, terapevti, uslužbenci pri okencih… Priporoča se za čas uporabe rekonvalescence

UPORABA: V kozmetiki za nego mastne in aknaste kože, za blažitev dermatitisa in kožnih izpuščajev. Kot kadilo za telesno in duhovno prečiščevanje. Masažna olja za odpravo celulita. V dišavnih mešanicah pomaga odpraviti nespečnost in stres. Kopel z eteričnim oljem brina pomaga pregnati “mačka”.

klicaj bela podlaga Ni priporočljiv za nosečnice, ledvične bolnike, majhne otroke in ljudi z zelo občutljivo kožo.

 

Dodatne informacije

Volumen

, , , ,

Dokumentacija