Živjo in doborošli!

Predani ljubitelji narave in vsega, povezanega z njo. Od naravne hrane, do kozmetike, čistil, snovanja novih idej, priložnosti. Pa ne na račun izkoriščanja naravnih virov, ampak z roko v roki z njimi. Že več let se izobražujemo, naj si bo to na področju zelišč, aromaterapije, izdelave naravne kozmetike, naravnih čistil, tudi na osebno rast nismo pozabili. Vse to vsak dan tudi uporabljamo.

Na spletu je nešteto receptov za naravno življenje. Kako izstopiti iz ponorelega sveta, prežetega s potrošniško mrzlico in se izmakniti mamljivim ponudbam za nujni nakup dobrin, ki jih pač moramo imeti, četudi si z njimi nimamo kaj pomagati, ali pa nam lahko tudi škodujejo, je pa težji problem. Ne more si vsak privoščiti hiše z vrtom, da goji domačo zelenjavo in sadje, pa tudi nimamo vsi sorodnikov na deželi, da si lahko omislimo domačo ozimnico. Vsakdo pa lahko kontrolira, kje in kakšno hrano kupuje, kakšne obleke nosi, katero kozmetiko uporablja, s čim čisti stanovanje. To, in še več, vam bomo predstavili na naši spletni strani.

Ekipa Dih narave je za vas pripravila zbir preizkušenih receptov, nasvetov in navodil , da bo vaš stik z naravo pristnejši. Skoraj ni nasveta, ki ga danes ne bi bilo moč dobiti na spletu. Vsakdo lahko objavlja novice in nasvete. Na naši spletni strani so vsi recepti preizkušeni v praksi. Tako si boste lahko olajšali pot do ponovnega sožitja z naravo ob uporabi naravnih čistil, mil, kozmetike.

Ne bo šlo vse naenkrat, vendar je nekje treba začeti. Mi smo začeli z naravnimi mili, nadaljevali s čistili, kasneje s kozmetiko.Če nimate časa, veselja ali znanja, da si vse te izdelke s pomočjo naravnih sestavin, ki vam jih nudi naša spletna trgovina, naredite sami, lahko prav enake izdelke v naši spletni trgovini tudi kupite.

Pridružite se nam, dihajmo z naravo in zemlja nam bo hvaležna!

Nasveti in delavnice

Poleg naših nasvetov in člankov, ponujamo tudi izobraževanja in delavnice.

Spletna trgovina

Ponujamo nakup preko enostavne spletne trgovine z dostavo na dom! Vabljeni.

Visoka kvaliteta

Vsem našim artiklom pripisujemo visoko kvaliteto in standarde. Ne bo vam žal!

100% naravno

Ponujamo izdelke, članke in nasvete po 100% naravnih receptih.

PME d.o.o. Cerknica

Z avtoceste zavijete na izvozu Unec, ki je prva vas na poti skozi »Krpanovo deželo«. Od tu vas pospremi lipov drevored na Rakek in naprej proti Cerknici. Pred Cerknico v kraju Podskrajnik zavijete levo, kjer vidite našo veliko “svetlečo” tablo. Pozvonite in prevzamite vaše naročilo!

Naziv: Pme d.o.o. Cerknica
Naslov: Podskrajnik 1a, 1380 Cerknica
Matična številka: 5518610
ID za DDV: SI65171063

Smo družinsko podjetje staro kakor sama država v kateri smo ustanovljeni.

Kontaktirate nas lahko preko:

Ponujamo vam 100% naravno kozmetiko in surovine. Namenjeno vsem, ki si želite živeti zdravo z naravo.