KNJIGA sedem mostov po prstih

21,00  z DDV
Količina: kos
V košarico
Šifra: knjiga-sedem-mostov-po-prstih Kategorija:

Opis

Kdor pozna EFT, prav dobro ve, da je prepoznavanje neprijetnih čustev prvi pogoj za pravilno uporabo metode. To pa je pogosto vse prej kot enostavno, saj nas tega ne v šoli ne doma ni nihče učil.

S pomočjo knjige Sedem mostov po prstih boste bolje razumeli, kaj točno čutite, saj se boste naučili med seboj razlikovati sedem izmed najbolj uničujočih in za naše ravnovesje pogubnih čustev. Poleg tega boste imeli na voljo celo vrsto koristnih afirmacij ter številne načine in tehnike, ki vam bodo omogočali čustveno razbremenitev. Delo za osebno rast vas ne bo vodilo le do odpravljanja stresa in do čustvene svobode, temveč vam bo omogočilo tudi razcvet ustvarjalnosti in izražanje tistih talentov, ki jih prav vsi imamo v sebi.

S tapkanjem pridobivamo nepričakovano notranjo moč, s katero lahko uresničimo svoje želje, lahko dosežemo visoke cilje in končno občutimo tisto globoko srečo, za katero smo mislili, da si je ne zaslužimo. 

 

BARBARA ŽETKO se je rodila v Trstu leta 1964. Po dokončanem petletnem študiju na Univerzitetnem inštitutu za arhitekturo v Benetkah (I.U.A.V) je več kot dvajset let delala kot arhitektka.
Svojo delovno pot kot načrtovalka je zaključila, potem, ko je spoznala metodo EFT, s pomočjo katere je premostila hudo življenjsko krizo. Učinkovitost te svojevrstne tehnike jo je tako navdušila, da se je začela resno izobraževati in leta 2012 dobila naziv napredne izvajalke metode EFT po predmetniku AAMET. Leta 2013 je dokončno opustila svoj dolgoletni poklic in se popolnoma posvetila širjenju metode EFT. Istega leta je skupaj z dvanajstimi kolegi izvajalci objavila knjigo Kako je EFT spremenil moje življenje … in lahko tudi vaše. V svojem prispevku z naslovom Poti brez prepadov prikazuje, kako se je s pomočjo tapkanja izvlekla iz kritičnega stanja in na novo zaživela.

 

Pika Rajnar je v spremni besedi knjigi na pot zapisala: Verjamem, da bo knjiga vsem, ki jo boste prijeli v roke, pomagala narediti korak naprej. Ker je to vse, kar lahko naredimo naenkrat- en korak naprej. In potem naslednjega. In naslednjega.

Dodatne informacije

Kolicina