Kdo smo?

Predani ljubitelji narave in vsega, povezanega z njo. Od naravne hrane, do kozmetike, čistil, snovanja novih idej, priložnosti. Pa ne na račun izkoriščanja naravnih virov, ampak z roko v roki z njimi.

Že več let se izobražujemo, naj si bo to na področju zelišč, aromaterapije, izdelave naravne kozmetike, naravnih čistil, tudi na osebno rast nismo pozabili. Vse to vsak dan tudi uporabljamo.

Na spletu je nešteto receptov za naravno življenje. Kako izstopiti  iz ponorelega sveta, prežetega s potrošniško mrzlico in se izmakniti mamljivim ponudbam  za nujni nakup dobrin, ki jih pač moramo imeti, četudi si z njimi nimamo kaj pomagati, ali pa nam lahko tudi škodujejo, je pa težji problem. Ne more si vsak privoščiti hiše z vrtom, da goji domačo zelenjavo in sadje, pa tudi nimamo vsi sorodnikov na deželi, da si lahko omislimo domačo ozimnico.

Vsakdo pa lahko kontrolira, kje in kakšno hrano kupuje, kakšne obleke nosi, katero kozmetiko uporablja, s čim čisti stanovanje. To, in še več, vam bomo predstavili na naši spletni strani.

Ekipa Dih narave je za vas pripravila zbir preizkušenih receptov, nasvetov in navodil , da bo vaš stik z naravo pristnejši. Skoraj ni nasveta, ki ga danes ne bi bilo moč dobiti na spletu. Vsakdo lahko objavlja novice in nasvete. Na naši spletni strani so vsi recepti preizkušeni v praksi. Tako si boste lahko olajšali pot do ponovnega sožitja z naravo ob uporabi naravnih čistil, mil, kozmetike .

Ne bo šlo vse naenkrat, vendar je nekje treba začeti. Mi smo začeli z naravnimi mili, nadaljevali s čistili, kasneje s kozmetiko.

Če nimate časa, veselja ali znanja, da si vse te izdelke s pomočjo naravnih sestavin, ki vam jih nudi naša spletna trgovina, naredite sami, lahko prav enake izdelke v naši spletni trgovini tudi kupite.

Pridružite se nam, dihajmo z naravo in zemlja nam bo hvaležna!