Natrijev coco sulfat

1,90 79,50  z DDV

Počisti
Šifra: natrijev-coco-sulfat Kategorije: , ,

Opis

NATRIJEV COCO SULFAT  

INCI: Sodium coco sulfate

Je biorazgradljivi penilec rastlinskega izvora. Dovoljen je v kozmetičnih izdelkih, ki so potrjeni s certifikatom Ecocert in BDIH. Ustvarja čvrsto peno. Uporabljamo ga za pripravo trdih šamponskih ploščic, skupaj z rastlinskimi olji. Tak šampon je primeren za vse tipe las. Natrijev koko sulfat je uporaben še pri izdelavi tekočih mil, gelov za tuširanje, pen za britje, izdelavi kopalnih kroglic, zobnih past.

Priporočena količina v izdelku je od 1 do 15%.
pH  1% vodne raztopine natrijevega koko sulfata je 8-9.

Pozor klicaj bela podlaga

Previdnost pri uporabi zaradi draženja dihalnih poti in siljenja h kašlju. Izogibajte se stiku z očmi, uporabljajte zaščitne rokavice, sestavino pa segrevajte v dvojni posodi in je ne pregrevajte.

Dodatne informacije

Teza

, , , ,

Dokumentacija

DEKLARACIJA:

NATRIJEV COCO SULFAT.cdr