CETILNI ALKOHOL

1,50 6,40  z DDV

Počisti
Šifra: cetilni-alkohol Kategoriji: ,

Opis

INCI: Cetyl Alcohol

Cetilni alkohol ni emulgator, je stabilizator emulzij in zgoščevalec maščobne faze. Pridobljen je iz kokosovega olja. Dodajamo ga v oljno fazo. Posebej ga priporočajo za uporabo z rastlinskimi masli. Kožo mehča in vlaži. Uporabimo od 1 do 5% cetilnega alkohola v končnem izdelku. Temperatura tališča je 54°C. Granule pred uporabo raztopimo.
Cetilni alkohol se uporablja predvsem pri izdelavi losjonov, krem, šamponov, balzamov za lase, maslih za telo.

Dodatne informacije

Teza

, , ,