COSGARD

1,90 17,00  z DDV

Počisti
Šifra: Ni na voljo Kategoriji: ,

Opis

COSGARD ali GEOGARD 211 ali DHA-BA

priznava združenje

ecocertECOCERT    in bdih-znakBDIH   

(Geogard 211 ali DHA-BA)

INCI: dehydroacetic acid, benzyl alcohol

Konzervans je zelo učinkovit, ima širok spekter delovanja in je enostaven za uporabo. Dobimo ga v obliki tekočine, je topen v vodi, rahlo rumenkaste barve in z rahlim značilnim vonjem. Emulziji ne spremeni vonja ali barve. Primeren je za vse vrste kozmetičnih izdelkov: emulzije, geli, šamponi itd. Uporaben tudi za občutljivo otroško kožo, saj je ne draži.
Cosgard je učinkovit pri pH vrednosti, nižji od 7.  Uporablja se ga v količinah od 0,2-1% v hladni C fazi. Za večino izdelkov zadostuje 0,5-0,6%.

Dodatne informacije

Volumen

, , , ,

Dokumentacija