NARAVNI ODSTRANJEVALEC MADEŽEV

Za vas smo na internetu našli dva recepta, ki trdita, da odstranjujeta tudi najtrdovratnejše madeže na perilu. Mi smo jih naredili, po navodilih uporabili in spodaj so prikazani rezultati preizkusa.

Zgornje slike govorijo same zase. Najtrdovratnejši madeži so se s čudežnim čistilom popolnoma odstranili, med tem, ko je čistilo s sodo bikarbono imelo kar nekaj težav. Naj pa pripomnim, da smo tretirane madeže oprali v pralnem stroju na 60°C. Uporabili smo naravni detergent, za katerega najdete recept na naši spletni strani TUKAJ

Sedaj pa res ni nobenega zadržka več, da perila ne bi prali z naravnimi pralnimi praški. Madežev, posebej takih, ki se težko odstranijo, je na oblačilih odraslih bolj malo. Bolj so na udaru kuhinjske krpe in delovna oblačila. Pa seveda obleke naših malčkov. Tam uporabimo čudežni odstranjevalec madežev in perilo bo kot novo.

Naj vam prišepnem, da so slinčki, ki jih uporabljajo naši najmlajši, za to, da ščitijo vrhnja oblačila in kakšen madež ali dva, nam ne smeta pokvariti dneva.

 

Surovine lahko kupite v naši spletni trgovini: